Hoe werk ik.

Kinderen en jongeren zijn van harte welkom in mijn praktijk. Van te voren wil ik graag weten aan welke vaardigheden er gewerkt moet worden zodat je kind weer door het groene stoplicht kan. Ook leg ik uit hoe ik werk en wat je van mij kunt verwachten. Dit doe ik door middel van een intakegesprek waarbij ik je uitnodig in de praktijk.  Past mijn werkwijze bij jullie dan maken we een afspraak.

 

We kijken kort naar wat je zoon of dochter moeilijk vindt en in welke situaties zich dit voor doet. Echter...,er zijn altijd situaties waarin je zoon of dochter wel op de juiste manier kan handelen. Ik wil je zoon of dochter graag leren hoe we deze vaardigheden in moeilijks situaties kunnen inzetten en gebruiken.

 

Ik probeer zoveel mogelijk visueel te maken met behulp van allerlei materialen. Door dit eerst samen te oefenen leert je zoon of dochter zich de vaardigheden eigen maken zodat dit in de praktijk kan worden toegepast. Als coach kan ik problemen niet oplossen, maar geef ik handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

 

Tijdens de sessie wil ik graag dat de ouder(s) er bij is. Dit is belangrijk zodat je thuis ook kan begeleiden met het ontwikkelen van de nieuw verworven vaardigheden. 

 

Per keer kijken we of er nog een sessie nodig is. 

Heb ik het idee dat een kind meer nodig heeft dan alleen een coach, dan krijg je van mij het advies om een stapje verder te gaan.

 

Wil je nog meer informatie bel me dan even of stuur een mail.

 

Tarieven:

 

Sessie: €60,-

 

Een sessie duurt  rond de 60 minuten.

 

 

 

 


Wat je geeft krijg je terug!