Wie ben ik?

Mijn naam is Mariët van Rooijen. Ik heb 26 jaar in het basisonderwijs gewerkt en heb de overstap naar voortgezet speciaal onderwijs gemaakt (VSO). Ik word er gelukkig van om kinderen zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn met al hun eigenheden. Ik ben ervan overtuigd dat je als kind je zelf mag zijn, je het beste uit jezelf kunt halen. Ook als er moeilijke dingen op je pad komen asl rouw, pesten, ziekte enz.

De afgelopen jaren merkte ik dat ik er steeds meer plezier in kreeg om kinderen te helpen. Stel je voor; je staat even voor een rood stoplicht en kan niet verder. Mijn uitdaging is om met nieuwe vaardigheden er voor te zorgen dat het stoplicht op groen gaat en je weer kan doorlopen.

.

Dit is de reden dat ik de opleiding tot kindercoach ben gaan volgen.

Mijn doel is om kinderen en hun ouders in een paar sessies weer op weg te helpen met nieuwe vaardigheden, om zo weer door het groene stoplicht verder te kunnen gaan.

 

Opleidingen/trainingen:

  • PABO
  • Basisopleiding tot kindercoach en Opvoedcoach (centrum Tea Adema).
  • Systemisch/contextueel werken met kinderen en ouders (centrum Tea Adema).
  • Oplossingsgericht werken met kinderen,jongeren en ouders (centrum Tea Adema).
  • SOVA training.
  • Cursus pestprotocol.
  • Ik leer leren.
  • Gedeeld verdriet kinderen en jongeren.
  • Poptalk.

 


Wat je denkt wordt waarheid!